Online predavanje i radionica na temu „Primjeri dobre prakse: Torpedo – industrijska baština” – Inspiracija

Online predavanje i radionica na temu „Primjeri dobre prakse: Torpedo – industrijska baština”

2. Festival industrijske baštine u Rijeci 24.3. – 31.3.2021.
20/03/2021
Gradovi koje obuhvaća projekt Inspiracija postali su dio EU mreže industrijske baštine – ERIH
27/03/2021
Show all

Online predavanje i radionica na temu „Primjeri dobre prakse: Torpedo – industrijska baština”

Datum i vrijeme održavanja: 30. ožujka 2021., od 10 do 12 sati

Pridružite nam se na besplatnoj online radionici na temu »Primjeri dobre prakse: Torpedo- industrijska baština”« koju organizira Subjekt d.o.o. Ova treća u nizu radionica će predstaviti primjer dobre prakse i upoznati sudionike s lokalnom kulturnom baštinom riječkog kraja čiji utjecaj je vidljiv gotovo u cijelom svijetu i na raznim drugim poljima. Drugi dio ove radionice uključivat će zaključak rada na interpretaciji industrijske baštine grada Rijeke i prezentaciju aplikacije Žiroskop.

Radionicu će voditi Goran Pernjek, Riječki torpedo – prvi na svijetu, Muzej grada Rijeke

Kome je namijenjena: dionicima u kreiranju turističke destinacije (hoteli, privatni iznajmljivači, ugostiteljski objekti, receptivne turističke agencije, proizvođačima suvenira, OPG-ovima, turistički vodiči, gradski uredi, razvojna agencija), ustanovama u kulturi i ostalim zainteresiranim pravnim i fizičkim osobama.

Prijave za sudjelovanje na radionici (ime i prezime, kontakt i organizacija), molimo da pošaljete e-mail do ponedjeljka 29. ožujka do podne na tea@subjekt.eu ili tamara@subjekt.eu. Po potvrdi sudjelovanja dobit ćete i poziv s linkom za Microsoft teams, online platformu gdje će se i radionica održati.

Kako bi se pridružili pozivu, odnosno radionici samo kliknite link : Kliknite ovdje i pridružite se sastanku

Radionica se odvija u sklopu EU projekta Inspiracija – Revitalizacija gradova industrijske baštine Trbovlja, Slovenske Bistrice, Labina i Rijeke kroz razvoj kulturnog turizma. Projekt je sufinanciran iz INTERREG Slovenija-Hrvatska iz sredstava fonda EFRR.

Comments are closed.