OUTDOOR ESCAPE ATRAKCIJA – FACTORY ESCAPE RIJEKA – Inspiracija

OUTDOOR ESCAPE ATRAKCIJA – FACTORY ESCAPE RIJEKA

INFO TOČKA RIJEKA
09/02/2021
TURA KROZ INDUSTRIJSKU BAŠTINU GRADA RIJEKA
09/02/2021
Show all

OUTDOOR ESCAPE ATRAKCIJA – FACTORY ESCAPE RIJEKA

Koncept sobe za bijeg na otvorenom svjetski je trend posljednjih godina. Vanjski prostor za bijeg riječke industrijske baštine jedinstven je na širem riječkom području. Pored svih karakteristika klasičnih soba za bijeg, ova igra omogućuje uključivanje više korisnika i istraživanje šireg područja. Igra se provodi uz pomoć aplikacije koja igrače vodi iz samog centra grada do nekoliko najpoznatijih riječkih tvornica, poput Torpeda, Rafinerije, Benčićevog kompleksa…
U igru je uključen i koncept Factory Escape, jer se rješavanje zagonetki temelji na tajnama starijim od stotinu godina, ali i stvarnim činjenicama koje se vežu na lokacije tvornice duhana, rafinerije šećera i lansiranja torpeda. Aplikacija igračima pruža i virtualni pogled na staru sliku industrijskog grada. Polazna točka igre je u prostorima info točke u TIC-u Rijeka.
I zato, ako te oduvijek zanimalo kakav je bio život riječkog lučkog radnika ili radnice u tvornici duhana, instaliraj aplikaciju i kreni u istraživanje riječke industrijske baštine.

KONTAKT:
Turistička zajednica grada Rijeke

http://visitrijeka.hr/

 

Comments are closed.